Glas in lood reparaties

Waar gehakt wordt vallen spaanders! Dus overal waar glas in lood onbeschermd wordt gebruikt bestaat de mogelijkheid dat er een ruitje barst of breekt. Gelukkig is er met glas-in-loodramen de mogelijkheid om dit te herstellen. De Glas in lood Hoek is vakkundig specialist op gebied van reparaties aan glas in lood. Het object, hoe groot of klein ook, is in goede handen van Gert Hoek.

Wat moet u weten over glas in lood reparaties

Allereerst is het voor u goed te weten dat in principe elke schade aan glas-in-lood hersteld kan worden. Soms kan dit zelfs bij u op locatie gebeuren. Losse objecten kunnen door ons opgehaald worden voor reparatie, maar u mag ook in onze winkel/atelier langskomen met het raam.
Indien het beschadigde raam in de sponning zit kunnen wij de ruit voor u loshalen, repareren, en terugplaatsen. Beschadigingen aan de sponning/kozijn herstellen en verven wij als het nodig ook graag.

Kosten reparatie glas in lood

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeven glas in lood reparaties niet duur te zijn. Omdat elke reparatie uniek is kunnen we lastig een prijslijst op onze website presenteren. Om u goed te informeren over kosten moeten we de ruit of andere glas-in-lood-object zien. In de meeste gevallen kunnen we aan de hand van een aantal goede foto’s in inschatting maken van de kosten. Op deze website staat een speciaal contactformulier waarmee u uw foto´s direct naar ons kunt opsturen.

Bent u niet in staat om een foto te maken, of laat het object zich lastig fotograferen? We komen graag op locatie om de schade in te schatten. Neem contact met ons op voor een afspraak of laat u terugbellen.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.