Glaszetter

Bent u op zoek naar een glaszetter? Gert Hoek is specialist op gebied van glas, ruiten en spiegels. Of het nu gaat om reparaties van ruiten of het leveren van nieuwe ramen inclusief kozijnen, De Glas in lood Hoek is u graag van dienst. Dubbel glas, HR++ glas, veiligheidsglas, gehard glas en monumentenglas zijn de belangrijkste varianten glas die door ons worden geleverd.

Nieuwe ramen laten zetten

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ramen vervangen kunnen worden. Tegenwoordig is isolatie een belangrijke reden om te kiezen voor nieuwe ruiten. Maar ook kozijnen die aan vervanging toe zijn kunnen een reden zijn om nieuwe ruiten te laten plaatsen.

Heeft u een besluit genomen om nieuwe ramen aan te schaffen, laat u dan goed informeren. Gert Hoek vertelt u graag vrijblijvend alles over de mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe schuifpui, of een klein ruitje in de voordeur.

Ruitschade herstellen

Glas is breekbaar, dat weet iedereen. Dat er wel eens een raam sneuvelt is dan ook niet meer dan normaal. Gelukkig is glasschade te herstellen. Een glaszetter als Gert Hoek kan u snel en vakkundig helpen bij het vervangen van gebruiken glas.

In geval van verzekeringswerk kunnen wij de aangifte voor u verzorgen en indienen.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.