Enkel glas

Enkel glas is de meest simpele variant op gebied van glas. Enkel glas wordt overal en voor alle doeleinden gebruikt. Van glaswanden tot kleine fotolijst glasplaatjes, De Glas in lood Hoek levert, maakt enkel glas op maat en plaatst ruiten. Of het nu gaat om het vervangen van een compleet venster inclusief kozijn of slechts een gebroken ruit, Gert staat graag voor u klaar.

Verschillende bewerkingen enkel glas

Enkel glas is leverbaar in vele verschillende soorten en varianten. Te beginnen met de dikte van de glasplaat. 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 19 en 24mm zijn gangbare diktes voor enkel glas. Vervolgens is gekleurd enkel glas een optie. Nagenoeg elke kleur is mogelijk voor gekleurd glas.
Als laatste optie in glas is het figuurglas. Motieven, ingeslepen, ingegoten, dieren in glas, bloemen, de variatie is eindeloos. Er zijn meer dan 120 soorten figuurglas verkrijgbaar. Afhankelijk van de wensen is het mogelijk om geslepen randen, facet randen of andere afwerking in het enkele glas aan te brengen. Je kunt de randen slijpen op meerdere manieren. We informeren u graag over alle mogelijkheden met enkel glas.

Op maat gemaakt

Een glasplaatje, hoe groot of klein, kan voor u op maak gemaakt worden. Bent u door de glazen tafel gegaan? Of vloog er een bal door uw raam? Een glasplaat op maat is zo besteld. Wilt u informeren naar de prijs van enkel glas? Neem dan contact op. Gebruik hiervoor ons makkelijke contactformulier of bel. Liever eerst een offerte ? Dien dan een aanvraag in via ons offerteformulier.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.