Veiligheidsglas

Mat veiligheidsglas

Veiligheidsglas, ook wel gelaagd glas, is door de verschillende bewerkingen die ermee gedaan worden lastig te doorbreken. Door een combinatie van verschillende lagen (gehard) glas en kunststof folie tussen de glaslagen is veiligheidsglas uiterst veilig. Door verschillende diktes glas en types folie kan veiligheidsglas voor elk doel gemaakt worden. Van kogelvrij glas tot inbraakwerende glazen deuren, met veiligheidsglas is veel mogelijk.

Reparatie van veiligheidsglas

Een gebroken ruit van veiligheidsglas is niet te repareren. Door het proces waarmee deze ruiten gemaakt worden is het niet mogelijk om er later nog reparaties aan uit te voeren. Kapot veiligheidsglas is slechts te vervangen. Wilt u informeren naar de mogelijkheden en kosten voor veiligheidsglas? Neem vrijblijvend contact op met De Glas in lood Hoek.

Offerte veiligheidsglas – geheel vrijblijvend

Wilt u een offerte aanvragen voor aanschaf en/of laten plaatsen van veiligheidsglas? Gebruik dan snel en makkelijk ons offerte aanvraagformulier.
Ook is het mogelijk om op locatie een afspraak te maken. We komen dan op afspraak bij u langs om te informeren, de situatie in te schatten en maten op te nemen. U weet dan snel waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn.

Garantie op glas en plaatsing

Nieuwe ruiten via De Glas in lood Hoek? Op alle door ons geleverde veiligheidsglas ruiten krijgt u standaard 10 jaar fabrieksgarantie. Op ruitbreuk kunnen wij geen garantie geven, tenzij aantoonbare fabricagefouten de oorzaak zijn.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.