Over De Glas in Lood Hoek – Gert Hoek

Gert Hoek is de kracht achter De Glas in lood Hoek. Met ruim 25 jaar ervaring is Gert een vakman op gebied van glaszetten en glasreparaties. Glas in lood ruiten, maar ook glasreparaties van kleine glazen en het zetten van nieuwe ruiten, bijvoorbeeld HR++ isolatieglas.

Bij De Glas in Lood Hoek staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zie je terug in het geleverde werk, maar zeker ook in de gebruikte materialen. Bezuinigen op kwaliteit betekent te allen tijde geen waar voor uw geld. Dankzij deze keuzes is De Glas in Lood Hoek al jaren een begrip in Katwijk en ver daarbuiten.

Gert Hoek

“Of u nu komt voor het vervangen van het glas in een fotolijstje, dubbel-glas-ramen of reparatie aan een glas in lood raam, uw opdracht wordt altijd gewaardeerd.”

Werkwijze

U bent altijd welkom in de winkel van Gert. Of u nu komt voor het vervangen van het glas in een fotolijstje, dubbel-glas-ramen of reparatie aan een glas in lood raam, uw opdracht wordt altijd gewaardeerd. Kleine glasreparaties in onze winkel kunnen vaak snel (soms zelfs direct) worden opgelost. Voor grotere opdrachten wordt altijd een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Foto glasschade sturen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw glas (in lood) schade te laten repareren, maar kunt u niet even makkelijk het object meenemen? Maak er dan een foto van (met digitale camera of mobiele telefoon). Via ons contactformulier kunt u uw foto(‘s) meesturen. Zo is het voor ons direct duidelijk wat er moet gebeuren en kunnen we vaak ook al een indicatie geven van de kosten. U mag uw foto‘s ook direct mailen naar gert@glasinloodhoek.nl

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.