Monumentenglas

Monumentenglas, isolerend dubbel glas, maar dan met de dikte van enkel glas (verkrijgbaar in 8mm, 9mm en 10mm dikte). Voor monumentale panden is dit glas een perfecte oplossing. Zeker omdat gebruikte (getrokken) glas dezelfde onregelmatigheden en weerspiegeling heeft als het zo herkenbare in monumenten gebruikte glas (glas met kleine oneffenheden) (EYE). Er is behoud van klassieke uitstraling, maar voldoet met monumentenglas wel aan de isolatienormen van deze tijd.

Ruit in monument vervangen

Glas vervangen in een monumentaal pand kan grote impact hebben. Zeker als er isolatieglas aangebracht moet worden. Door gebruik van monumentaal glas kunnen kenmerken zoals de kozijnen en het algehele gevelaanzicht behouden blijven. Dankzij de geringe dikte ten opzichte van regulier isolatieglas kunnen bestaande raamomlijstingen gebruikt worden voor de montage van het nieuwe glas.

Leveren en plaatsen van isolerend monumentenglas
Isolerend monumentenglas
 
Isolerend monumentenglas
Eindresultaat
Isolerend monumentenglas
 
Isolerend monumentenglas

Advies en offerte

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden en kosten van monumentenglas? Neem dan direct contact op via onze website. We kunnen u snel informeren over de mogelijkheden en afwegingen voor het gebruik van monumenten ruiten.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.