Glasschade reparaties

Ruitschade? Allereerst hopen we dat u geen lichamelijke schade heeft opgelopen! Een gebroken raam is gelukkig prima te vervangen. Glaszetter Gert Hoek kan snel ter plaatse zijn om het kapotte raam direct te repareren. Afhankelijk van het soort glas, de afmetingen en de manier van montage kan ruitschade nog dezelfde dag hersteld worden. Indien een nieuwe ruit besteld moeten worden, spijkeren wij het gebroken raam vakkundig dicht.

Snel, vakkundig en professioneel glaszetter

Iedereen heeft wel eens te maken met een gebroken ruit of kapot raam. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Gert Hoek staat voor u klaar om snel en vakkundig uw gebroken ruit te repareren. Verwijderen van gebroken glas, vakkundig open en terugplaatsen van het kozijn, Heeft u ruitschade en dient deze onmiddellijk gerepareerd te worden? Belt u dan, ook buiten kantooruren voor directe hulp.

Spiegels / fotolijstjes / schilderijen

Binnenshuis gaat er ook wel eens een ruitje kapot. Kinderen die met een bal door de deur gooien of in hun enthousiasme een fotolijstje van het dressoir duwen. Over het algemeen zijn ook deze glaasjes/ruitjes prima te vervangen. De meeste ‘simpele’ ruitjes vervangen we gelijk. Heeft u een facet- of anders geslepen glaasje, dan hebben we wellicht iets langer nodig. Loop tijdens onze openingstijden binnen of bel voor een afspraak.

In geval van verzekeringswerk kunnen wij de aangifte voor u verzorgen en indienen.

De Glas in Lood Hoek - Voor al uw glaszaken - glasinloodhoek.nl.